Náradie BINO s Krtkom a fúrik Teddies


Ak má aj Vaše dieťatko túžbu používať náradie ako dospeláci určite ho veľmi poteší detské záhradné náradie s motívom Krtka.


            My sme vyskúšali sadu malého záhradného náradia pozostávajúcu z plechového vedierka a plastových kypriacich hrabličiek a lopatky. K tejto sade sú aj praktické rukavičky, aby sa dieťatko nezašpinilo J. Celá sada je vhodná pre deti od dvoch rokov, najmä vďaka rozmerom a materiálu, z ktorého je zhotovená. Avšak rukavičky sú našej 2 a pol ročnej dcérke naozaj dosť veľké. Vedierko je ľahké rovnako ako aj náradie, takže sa s ním dobre „pracuje“. Na rozdiel od plastového vedierka sa plechové len tak ľahko nezlomí. Čo predstavuje jeho hlavnú prednosť. Po mesiaci používania sa nám na pár miestach na spodnej hrane odlupilo pár malinkých kúskov farby, pravdepodobne z toho že sem tam vedierko aj letí alebo padne J.
            Vyskúšali sme aj sadu veľkého záhradného náradia BINO, ktoré sa kupuje jednotlivo. Nám sa zapáčila motyčka, metla a rýľ. Veľkosť náradia je cca 70cm. Na rúčke je tiež motív Krtka. Veľkým plus je práve drevená rúčka, ktorá je potiahnutá fóliou a nemôže sa stať, že by napríklad dieťaťku zadrela drevená trieska pri hre. Na konci rúčky je gumený násadec s očkom, cez ktoré sa dá náradie zavesiť na háčik/klinček.
            Celú záhradnú sadu sme doplnili fúrikom J značky TEDDIES. Jedná sa o plechový fúrik s veľkým gumeným kolieskom a gumovými rukoväťami. Jeho rozmer sú 78x40x32 cm. Dostupný v dvoch farbách - červenej a zelenej. Zmestí sa toho doň naozaj veľa J a ako jeho najväčšiu prednosť vyzdvihujem jeho nízku hmotnosť a vysokú odolnosť. Fúrik si však treba doma zmontovať, pretože príde rozložený. Je to robota tak na 10 minút. V balení je síce kľúč na montáž, ale lepšie bude použiť domáce náradie.


            Z náradia mala naša dcérka ozajstnú radosť a napodobňovať dospelých jej ide s náradím BINO a fúrikom Teddies na jednotku J. Naše hodnotenie je veľmi pozitívne.


Pripravili sme aj krátke video.  https://www.youtube.com/watch?v=_sk7yfMef6A

Komentáre

Obľúbené príspevky