BINO Detský set stolík a taburetky KRTKO

             Každé malé stvorenie potrebuje svoj priestor na sebarealizáciu. Miesto, kde sa bude cítiť šťastne, príjemne a bude môcť využije všetku energiu pre svoj rozvoj. Takéto miesto sme aj my vytvorili pre našu Pauli. A hlavnú úlohu v ňom zohráva BINO Detský set stolík a taburetky – Krtko.
            BINO predstavuje českú značku kvalitných drevených hračiek, vyvážajúcu svoje výrobky do celého sveta. Všetky tieto drevené hračky majú zdravotný atest a spĺňajú tak všetky normy EÚ.
            Celý set je vyrobený z masívneho dreva a je prelakovaný sviežimi farbami. Ozdobený je svetoznámym motívom od Zdenka Milera. Krtko a jeho priatelia sú taká klasika asi skorej z nášho detstva, ale aj napriek tomu, sú postavičky stále obľúbené.
             Hľadala som do izbičky pre Pauli niečo pekné a s výraznými farbami. Niečo, čo pôsobí veselo a preto sa mi farebná kombinácia stolíka s taburetkami veľmi zapáčila. A viete čo sa mi páčilo ešte viac? Samotná montáž setu, ktorý totiž príde v škatuli rozložený. Ten je skutočne veľmi dômyselne zhotovený. Nohy k stolíku aj taburetkám sa len jednoducho prišróbovali. Všetko je krásne predpripravené a montáž zaberie maximálne tak päť minút.

              Možno som na chvíľu váhala, či chcem mať stolík so stoličkami s operadlom alebo takýmito taburetkami. Ale nakoniec som sa predsa len rozhodla pre taburetky. Pauli je už dosť veľká a nepotrebuje sa pri sedení opierať a taburetky jednoducho zašuchneme pod stôl a vôbec neprekážajú ani v menšom priestore, keď sa práve nepoužívajú.  Stolík je vysoký 44cm s priemerom 66cm. Taburetky sú vysoké 26cm. Ideálne pre deti od 2-3 rokov.

             Ďaľšia super maličkosť, ale pritom úžasná vec, je povrchová úprava stolíka aj taburetiek. Vďaka laku sa ľahučko čistí napríklad aj od plastelíny alebo pasteliek.  Takže za mňa palec hore pre ľahkú údržbu.

            Na trhu je určite veľké množstvo rôznych kombinácií detských stolíkov a stoličiek. Každý si môže vybrať presne to, čo mu vyhovuje. Plastové sety sa napríklad vyznačujú oveľa kratšou životnosťou než tie drevené. Pri väščine plastových detských stoličiek taktiež nájdete aj hmotnostné obmedzenie. Pri týchto taburetkách žiadne nie je. A práve tento fakt je ohromný bonus. Ak aj vaše dieťatko vyžaduje, aby ste sa s ním hrali pri malom detskom stolíku, oceníte, že na taburetkách úplne v pohode môžu sedieť aj dospelý.  Stoličky unesú aj oteckov, teda hovoriť môžem len za našu rodinu a toho nášho unesú bez problémov. :)

           My používáme tento stolík na hranie, ale určite by sa dal použiť aj ako malá jedáleň pre veľkých papkáčov. Kruhový tvar stola sa môže na prvý pohľad zdať nepraktický kvôli priestoru, ktorý zaberie. No na druhej strane vďaka tomu stolík nemá žiadne ostré rohy ani hrany, čo prispieva k jeho bezpečnosti.
S detským setom BINO Krtko sme nadmieru spokojní,  môžem ho len doporučiť. 



Komentáre

Obľúbené príspevky